Aankomsttijden Malaga Airport

Op onderstaande schema vind u alle aankomsttijden Malaga Airport (IATA: AGP ICAO: LEMG) van terminals 2 en 3 voor binnenlandse en internationale vluchten.

Na de aankomst op Malaga Airport (Aeropuerto de Málaga-Costa del Sol) loopt u uit het vliegtuig richting de aankomsthal. Het maakt niet uit of uw koffer in het vliegtuigruim is geladen en dat u deze moet ophalen of niet, je loopt sowieso door de hal van aankomst. Het aankomstgebied bevindt zich in terminal 3. Er zijn nog steeds enkele binnenlandse vluchten die landen in de oude terminal 2, die op een paar minuten lopen van de T3 ligt. Het is goed bewegwijzerd en kan gemakkelijk worden bereikt door liften en roltrappen.

De terminals zijn allebei in 1 en hetzelfde gebouw T2 en T3. Komtu van een Schengenland dan is de extra controle niet nodig en loop je via T3. Je zal vanzelf uitkomen bij de bagage hal om uw koffer op te halen na aankomst.

De bovenstaande aankomsttijden op vliegveld Malaga in Spanje zijn actueel.

malaga aankomst delta airlines vliegtuig

Nieuws:

  • 24 januari 2019: er zijn nog altijd aankomsten op het vliegveld. Een enkele aankomst is omgeleid vanwege het slechte weer.
  • 20 december 2019: Geen aankomsten meer bij Malaga Airport vanuit JFK airport in New York. Er waren alleen aankomsttijden in de zomer van de Amerikaanse luchtvaartmaatschappij Delta Airlines. Geen goed nieuws dus voor het toerisme aan de Coasta del Sol. Delta zal nog wel vliegen naar Barcelona en Madrid in Spanje maar dus geen aankomst in Malaga.

Sponsors: