Vertrektijden Malaga Airport

Ben je op vakantie aan de Costa Del Sol en je vlieg terug naar Nederland maar wilt de actuele vertrektijden Malaga Airport weten? Kijk dan snel op onderstaand schema:

Vertrek en check-in vindt plaats in T3 en misschien T2. Het is niet iets waar je zorgen over hoeft te maken want het is 1 gebouw. Als je het vliegveld binnenloopt kijk je op de vele schermen die er hangen. Hierop staat de actuele informatie van uw vlucht en waar je moet inchecken.

Door strengere veiligheidsvoorschriften adviseren we u om twee uur voor uw geplande vertrektijd op de luchthaven aan te komen. Nadat u bent ingecheckt, loopt u door de beveiliging/douane waar u uw ticket moet tonen via de telefoon of als instapkaart.

Als u alleen handbagage heeft en ook al online heeft ingecheckt vertrekt u direct naar de beveiliging om in de zone te komen waar alleen vertrekkende passagiers mogen zijn. Hier kan je belastingvrij winkelen. Ook zijn er diverse restaurants om wat eten en drinken te nuttigen voor vertrek vanaf Malaga Airport.

vertrektijden malaga airport

Nieuws:

  • Januari 2020: een fantastisch jaar voor het vliegveld qua passagiers. Een vertrek vanuit Malaga was nog nooit zo populair. Vele vertrektijden op tijd en dat vanwege de goede infrastructuur.
  • 20 december 2019: vanaf eind maart zal er vanuit TUI Fly een dagelijks vertrek naar Malaga Airport zijn vanaf het vliegveld Antwerpen in België.